Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ajankohtaista

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
07.10.2010
Skaala Security Lock –turvaovi parantaa kodin turvallisuutta

Sormenjälkitunnistimella turvallisuutta
Skaala esitteli FinnBuild 2010 -messuilla uuden Skaala Security Lock –turvaoven, jonka sormenjälkitunnistin takaa turvallisen ja käyttäjäystävällisen sisäänkäynnin joka kotiin. Tunnistimeen voi tallentaa jopa 99 sormenjälkeä ja sormenjälkien lisääminen ja poistaminen käy käden käänteessä.

- Sanansa mukaisesti turvallisuus ja käyttömukavuus ovat avainasemassa uudessa turvaovessa, kertoo Skaalan kehitysjohtaja Jyrki Jaskari.
- Kuljetamme avainta aina mukana ja ainoastaan tunnistettu henkilö pääsee sisään eikä kukaan muu kortin, koodin tai avaimen avulla. Tunnistusjärjestelmä ei itse asiassa tallenna sormenjälkiä, vaan löytää sormelle ominaiset pisteet ja muuttaa ne koodiksi. Koodista ei ole mahdollista rakentaa sormenjälkeä uudestaan, lisää Jaskari.

Sormenjälkitunnistimessa on myös ns. oppivan sormen toiminto, joka tallentaa sormenjäljen automaattisesti vanhan päälle, kun skanneri saa muistissa olevasta sormenjäljestä paremman kopion. Tämä toimii hyvin esim. lasten kohdalla, joiden sormet vielä kasvavat.

Verrattuna muihin markkinoilla oleviin, pääasiassa optisiin sormenjälkien tunnistusjärjestelmiin, Ekey Biometrics Systemsin kehittämä järjestelmä käyttää lämpöskanneria, joka toimii jopa -40 asteen pakkaskelillä.

Sormenjälkitunnisteen lisäksi oven murtoturvallisuutta lisäävät ovilehdestä karmirakenteen sisään kääntyvät murtosuojatapit.

skaala_security_lock_1n

Skaala Security Lock -turvaovijärjestelmä on helppokäyttöinen ja lujarakenteinen tuote, jonka voit valita Skaalan Alfa-luokan ulko-oviin asennettuna.

 


Takaisin uutisiin