Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ajankohtaista

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
29.08.2011
Aino-Kaisa Saarinen valitsi maailman parhaat ikkunat

Olympiamitalisti, moninkertainen maailmanmestari ja vuoden 2009 urheilija, Aino-Kaisa Saarinen on valinnut Maarakennus Suutarisen suunnittelemaan Kivitasku-taloonsa Skaala Alfa FrostFree - huurtumattomat energiaikkunat.

- Skaalan kehittämä ikkunaratkaisu on hyvin edistyksellinen ja innovatiivinen. Lisäksi ne tarjoavat erinomaisen energiatehokkuuden. Skaala Alfa FrostFree -ikkunat tukevat mainiosti myös ekologisia arvojani, Aino-Kaisa Saarinen tunnustaa.

aino_kaisa

Ikkunoiden uusi sukupolvi

Ikkunoiden kehitys kohti entistä energiatehokkaampia ratkaisuja on tuonut tullessaan kiusallisen ilmiön: kylminä ja viileinä vuodenaikoina ulkolasin ulkopinta voi sopivissa olosuhteissa huurtua läpinäkymättömäksi jopa päivien ajaksi. Tähän on nyt löydetty ratkaisu.

Skaala Alfa FrostFree on ensimmäinen täysin huurtumaton energiaikkuna. Skaala Alfa FrostFree -ikkunoilla päästään erittäin matalaan energiankulutukseen.

Skaalan huurtumaton ikkunaratkaisu on pitkän tuotekehityksen tulos. Kehitystyö aloitettiin jo vuonna 2004. Tarkat yksityiskohdat pidetään luonnollisesti salassa, mutta huurtumaton ominaisuus saavutetaan lasissa käytettäviä materiaaleja hyödyntäen.

Asunnon saneeraaja voi saavuttaa Skaala Alfa FrostFree -ikkunoilla jopa lähes kymmenkertaisen energiansäästön vanhoihin ikkunoihin verrattuna. Ikkunaremonttiin uhratut rahat tulevat takaisin parhaimmillaan alle kymmenessä vuodessa.

Skaala on edelläkävijä myös ympäristöasioissa

Skaalan ajattelumaailmassa ympäristöasiat kuuluvat osana teollisen tuotannon ja siihen liittyvien asioiden toimintaympäristöön. Toteutamme kattavaa Green Field & Factory -ympäristöohjelmaa, joka liittyy olennaisena osana Maailman paras ikkuna -konseptiin.

Seuraa Aino-Kaisan Unelmakoti-blogia!


Takaisin uutisiin