Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ajankohtaista

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
06.08.2015
Skaala Jokereiden pääyhteistyökumppaniksi

Skaala ja Helsingin Jokerit ovat solmineet pääkumppanuussopimuksen KHL-kaudelle 2015–2016. Pääkumppanuus tuo mukanaan vahvan kokonaispaketin, joka mahdollistaa laajan näkyvyyden kotimaassa, Venäjällä ja muissa KHL-maissa, niin tapahtumapaikoilla kuin eri medioissa.

Tänään allekirjoitettu pääyhteistyökumppanuussopimus jatkaa myös Skaalan vahvaa ja monipuolista osallistumista suomalaisen ja kansainvälisen huippu-urheilun parissa. Yhteistyö Jokereiden kanssa lisää Skaalan brändi-tunnettavuutta etenkin Venäjällä, jossa yritys on toiminut jo vuosikymmenten ajan, ja jonne on myös panostettu merkittävästi – viimeisimpänä alkuvuonna 2015 Pietarissa avattu, Venäjän markkinoita palveleva ikkunatehdas. Sopimuksen allekirjoituspäivä osuukin hienosti samalle päivälle, kun Jokerit kohtaa Hartwall-areenalla kauden ensimmäisessä harjoitusottelussaan juuri Pietarin SKA:n.

- Yhteistyö Skaalan kanssa on Jokereille iso kunnia. Skaala on vahva suomalainen tuotemerkki ja vastuullisen rakentamisen edelläkävijä. Haluamme osaltamme edistää brändin näkyvyyttä - ja kasvua kansainvälisillä markkinoilla, Jokereiden toimitusjohtaja Jukka Kohonen sanoo.

Skaala ja Jokerit ovat kumpikin suunnannäyttäjiä alallaan. Molempia yhdistää innovatiivisuus ja vahva tahtotila menestyä myös kansainvälisesti.

- Jokerit on jääkiekkomaailman menestystarina ja Skaala suomalainen perheyritys, joka hakee kasvua kansainvälistymisen kautta. Jokereiden kanssa solmittu markkinointiyhteistyösopimus on Skaalalle merkittävä ja kunnianhimoinen kumppanuus, Skaalan toimitusjohtaja Markku Hautanen toteaa.

Vuosi 2016 tulee olemaan Skaalan juhlavuosi, kun yritys täyttää 60 vuotta. Nyt solmittu Jokerit-yhteistyö tuo tullessaan mielenkiintoisia mahdollisuuksia myös merkkipäivän juhlistamiseen.

Katso myös: JOKEREIDEN KOTISIVUT

Skaala_Hartwall_Areena_2015_2016

Jokereiden kotiottelut televisioidaan suorina TV-lähetyksinä Venäjälle ainakin seuraavilla televisio-kanavilla: KHL TV (+ KHL TV HD) ja ROSSIYA 2. Suomessa Jokereiden kotiottelut nähdään suorina TV-lähetyksinä VIASAT-kanavalla.

 


Takaisin uutisiin