Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ajankohtaista

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
29.09.2011
Sipe Santapukki valitsi Skaala-ikkunat

Apulanta-rumpali luottaa suomalaiseen osaamiseen

Muusikko Sipe Santapukki valitsi Santaranta-tiluksilleen suomalaiset Skaala-ikkunat.
Apulanta-yhtyeen rumpali on Skaala FrostFree-energiaikkunoiden lämmin ystävä.
- Tutkin tarkkaan markkinoiden ikkunatarjontaa ja päädyin lopulta nopeasti suomalaiseen laatutavaraan. Olen ollut erittäin tyytyväinen Skaalan toimintaan.
sipe_santapukki_ja_skaala

- Voin lämpimästi suositella Maailman parhaita ikkunoita, Sipe Santapukki lataa.

Santapukin upea eko-henkinen kokonaisuus valmistuu Heinolan luonnonkauniiseen maisemaan.  Alueen uniikit rakennukset on suunnitellut orgaaniseen arkkitehtuurin erikoistunut Eric Lloyd Wright. Santaranta on Wrightin ensimmäinen Yhdysvaltojen ulkopuolelle suunnittelema rakennus. Yksi Santarannan lähtökohdista oli harmonia ihmisten tekemien rakennelmien ja ympäristön välillä. Myös ihminen itse nähdään osana ympäristöä.
- Arvostan matalaa energiakulutusta ja sitä, että Skaala Frost Free-ikkunat pysyvät huurtumattomina. Rakennuksissa on suuret ikkunapinnat, joten tämä ominaisuus on iso asia, Santapukki jatkaa.

Skaala on edelläkävijä ympäristöasioissa

Skaala toteuttaa kattavaa Green Field & Factory -ympäristöohjelmaa, joka liittyy olennaisena osana yhtiön toimintaan ja Maailman paras ikkuna -konseptiin. Orgaaninen arkkitehtuuri ja ekologinen rakentaminen ovat myös rokkimiehelle tärkeitä teesejä.
- Talo on rakennettu luonnon ehdoilla. Sisätiloissa sen yhdistäminen luontoon onnistuu parhaiten suurten energiaikkunoiden avulla. Kun herään aamulla tai kokkaan keittiössä, niin tunnen olevani metsässä. Siksi taloon on satsattu paljon ikkunapinta-alaa, Sipe päättää.

 


Takaisin uutisiin