Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ajankohtaista

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
20.05.2016
Suomalainen nauttii puhtaasta ulkoilmasta

Ilmatieteenlaitoksen 18.5.2016 julkaisemassa tiedotteessa kerrotaan, että WHO:n tutkimuksessa koottiin tietoa ilmanlaadusta sadasta eri maasta 3000 paikkakunnalta vuosien 2008 - 2014 aikana. Suomen ilmanlaatu on Maailman terveysjärjestö WHO:n julkaisemien tietojen mukaan kolmanneksi puhtainta maailmassa. Suomessa pienhiukkaspitoisuudet jäivät alle 10 µg/m3, kun saastuneimmilla alueilla pienhiukkaspitoisuus voi kivuta jopa yli 100 µg/m3.

Vaikka ilmanlaatumme on maailmanlaajuistesti kiitettävällä tasolla, vain joka viides suomalainen nauttii puhtaasta sisäilmasta. Monessa painovoimaisella ilmanvaihdolla tai koneellisella ilmanpoistolla varustetussa kiinteistössä hiilidioksiditasot sisätiloissa ovat korkealla ja ilma tuntuu tunkkaiselta hengittää. Huono huoneilma vaikuttaa jaksamiseen sekä aiheuttaa erilaisia oireita päänsärystä flunssan kaltaisiin oireisiin.

Skaalalla on ratkaisu puutteellisesta ilmanvaihdosta johtuvaan huonoon sisäilmaan. Energiatehokas Alfa cLean -ikkuna yhdistettynä älykkääseen ilmanvaihtoon sekä tehokkaaseen lämmön talteenottoon tuo puhtaan suomalaisen ilmanlaadun myös sisätiloihin. Tutustu Alfa cLeaniin tai tilaa kotiisi maksuton ilmanlaatutesti.


Takaisin uutisiin