Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ajankohtaista

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
02.11.2011
INNOSUOMI 2011 -palkinto

Skaalalle on 1.11.2011 myönnetty INNOSUOMI 2011 -palkinto. Valintalautakunnan perustelut kuuluvat seuraavasti:
 
Skaala Oy:lle
on myönnetty tunnustuksena ja kannustuksena esimerkillisestä innovatiivisuudesta

ETELÄ-POHJANMAAN INNOSUOMI 2011 –PALKINTO

Perustelut:
Skaala Oy on ikkunoiden ja ovien yksi alan suurimmista valmistajista Pohjoismaissa. Innovatiivisen toimintansa avulla Skaala Oy tunnetaan energiatehokkaiden ikkuna- ja oviratkaisujen kehittäjänä ja edelläkävijänä. Energiatehokkuuden parantaminen on tuonut mukanaan ikkunoiden ja parvekeovien ulkolasien huurtumisongelman. Skaala Oy on kehittänyt ja tuonut markkinoille uuden tuotteen, joka estää ulkolasien huurtumisen. Skaala Oy:n innovaation avulla uuden sukupolven energiaa säästävien tuotteiden käyttö on tehty mahdolliseksi.

Uuden älykkään ja modernin ikkuna- ja ovirakenteen avulla koko rakennuksen ekologista ja kestävää kehitystä tukevia ominaisuuksia pystytään hyödyntämään täysimääräisesti. Täten ehdotus soveltuu hyvin INNOSUOMI 2011 –teemaan.

Skaala Oy on edelläkävijä toimialallaan. Skaala Oy:n innovaatiot kehittävät myös koko toimialaa, koska tuotteiden vaatimukset kehittyvät yleisesti ja erilaisia ominaisuuksia kyetään hyödyntämään paremmin.

Yrityksen kotipaikka on Kauhava.
 
Palkittuna yrityksenä Skaala osallistuu myös valtakunnalliseen INNOSUOMI 2011 –kilpailuun, jonka voittajat julkistetaan 29.11.2011.
 

Takaisin uutisiin