Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ajankohtaista

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
19.04.2017
Ratkaisu painovoimaisen ilmanvaihdon parantamiseksi

Nurmijärven vuokra-asuntojen omistamassa As Oy Sahamäessä on nyt tyytyväisiä asukkaita, jotka hengittävät raikasta sisäilmaa. Kiinteistö on rakennettu vuonna 1966. Talossa on kolme kerrosta ja 14 asuinhuoneistoa.

”Ratkaisu painovoimaisen ilmanvaihdon parantamiseksi löytyi ikkunasta”

Ongelma
Talon ikkunat olivat alkuperäiset ja ne olivat uusimiskunnossa. Talossa oli painovoimainen ilmanvaihtoratkaisu ja sen toimimattomuudesta oli tullut asukaspalautetta.

Ratkaisu
Ratkaisuksi valikoitui Skaalan ikkunat ja nerokas Alfa cLean, ikkunaan integroitu ilmanvaihtokone, joka hoitaa ilmanvaihdon tarpeen mukaan huonekohtaisesti. Laite mittaa hiilidioksidipitoisuutta ja ilmankosteutta ja niiden tietojen pohjalta ohjaa laitteen toimintaa optimaalisesti. Se on suunniteltu erityisesti saneerauskohteisiin olemassa olevan ilmanvaihdon parantamiseksi.
”Saimme yhdellä remontilla kuntoon kaksi asiaa, ikkunat ja ilmanvaihdon. Näin ollen ilmanvaihdon parantamisen osalta erillisiä asennuskuluja ei syntynyt lainkaan”, kertoo kiinteistöpäällikkö Petri Seppänen Nurmijärven vuokra-asunnot Oy:stä.

Kokemukset
Kohteessa suoritettiin ilmanlaatumittaukset ennen ja jälkeen asennuksen. Mittaustulosten perusteella muutos sisäilman laadussa on merkittävä ja asukkaat ovat tyytyväisiä huomattavasti parempaan sisäilmaan. Erityiskiitosta asukkaat antavat laitteen automaattisesta toiminnasta ja ikkunoiden hyvästä ääneneristävyydestä.
Ratkaisuun on mahdollista tutustua sopimuksen mukaan.

Lisätietoja
Nurmijärven vuokra-asunnot Oy, kiinteistöpäällikkö Petri Seppänen, p. 050 367 3763

 


Takaisin uutisiin