Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ajankohtaista

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
04.03.2010
Skaalalta energiatehokas ikkuna- ja ovikokonaisuus

Kaikki tuotteet täyttävät uudet energiatehokkuusmääräykset

Skaala on tuonut markkinoille energiatehokkaat Alfa- ja Beeta-tuoteperheet. Asiakkaalla on nyt ensimmäistä kertaa mahdollisuus saada kotiinsa erittäin vähän energiaa kuluttavat ikkunat ja vastaavan energiatehokkuusarvon ulko- ja parvekeovet samasta osoitteesta, samalta toimittajalta.

Molempien tuoteperheiden ikkunat kuuluvat A-energialuokkaan. Ikkunat saa avattavina ja kiinteinä ratkaisuina. Alfa-luokan ulko- ja parvekeovet valmistetaan ns. matalaenergiarakenteella, joka näyttäytyy ulospäin siten, että ovilehti on hieman normaalia vahvempi. Käytännön toimivuuteen tällä ei ole vaikutusta. Ovi tuntuu jykevämmältä, mutta on muuten samannäköinen ja helppokäyttöinen kuin vastaavan mallin perinteinen versio. Beeta-luokan ulko- ja parvekeovien ovilehti on vahvuudeltaan tavanomainen. Beeta-luokan ovirakenteen eristemateriaaleilla ja eristyslasielementeillä päästään lämmöneristävyysarvoissa kuitenkin erittäin hyviin arvoihin. Skaalan Alfa- ja Beeta-tuoteperheisiin kuuluu myös laaja valikoima sisustusovia.

Skaalan Alfa- ja Beeta-tuoteperheet helpottavat asiakkaan valintaa, kun kaikki kodin ikkunat ja ovet voi nyt hankkia samasta osoitteesta, yhdellä kertaa. Samalla varmistutaan siitä, että pitkälle tulevaisuuteen ulottuva investointi on kestävä ja laadukas ratkaisu mahdollisimman energiatehokkailla lämmöneristävyysarvoilla.


Takaisin uutisiin