Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ajankohtaista

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
17.11.2017
Julkisivuremontti 2017 kilpailun voittajassa Skaalaa

Kuudetta kertaa järjestetyssä Julkisivuremontti 2017 kilpailussa jaetulla ykkössijalla palkitussa Asunto Oy Pääskyssä on Skaalan ikkunat ja parvekeovet. Voittajat julkistettiin Kiinteistö 2017 -tapahtumassa Messukeskuksessa Helsingissä 26.9.2017.

Valinnan tehneen tuomariston mukaan Asunto Oy Pääskyn julkisivuremontti on oivallinen esimerkki siitä, miten korjata perinteisesti ja palauttaa käsityötä vaativia yksityiskohtiakin 1900-luvun alun arvorakennukseen. Sen julkisivuremontissa korostuivat hieno kokonaisuus, alkuperäisen ilmeen palauttaminen sekä käsityön arvostaminen ja esille nostaminen. Tuomaristo haluaa Pääskyn saamalla palkinnolla kiinnittää huomiota erityisesti 1900-luvun alkupuolen ja sitä vanhempien talojen palauttaviin perinnekorjauksiin, joita tehdään paljon, mutta ehkä vähemmän näkyvästi kuin 60-70 –luvun lähiötalojen korjauksia.

 

 Paasky_julkisivu2017_voittaja_kuvajulkisivuyhdistys.JPG

(Kuva: Julkisivuremontti 2017 -kilpailu)

 - Pääskyssä on kadun puolella Skaalan puuikkunat ja sisäpihan puolella puualumiini-ikkunat. Lisäksi porrashuoneiden pihanpuoleset ovet sekä parvekeovet ovat Skaalan puualumiiniovia, kertoo yksikön päällikkö Antti Hautapakka Skaalalta.

 

Katso lisää kilpailusta lisää Julkisivuyhdistyksen sivuilta.

 

 


Takaisin uutisiin