Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ajankohtaista

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
12.03.2012
Skaala ja Aurinkokuningas

Skaala ja Aurinkokuningas Tamminen löysivät toisensa

Kiekkolegenda, kommentaattori ja yritysvalmentaja Juhani Tamminen on valinnut Turun taloonsa Skaala Alfa FrostFree - huurtumattomat energiaikkunat. Kyseessä on ikkunoiden osalta saneerauskohde.
- Skaalan ikkunaratkaisu on maailmanluokan keksintö. Tämä kotimainen paketti tarjoaa parhaan mahdollisen energiatehokkuuden. Skaalan prinsiipit purivat täydellisesti Tammisen perheeseen,  Aurinkokuningas tiivistää. 

Skaalan ekologiset arvot ja energiansäästö ovat myös tärkeitä pointteja Juhani Tammiselle.
- Kyseisellä ikkunasysteemillä saavutetaan jopa kymmenkertainen energiansäästö vanhoihin ratkaisuihin verrattuna. Se on myös ensimmäinen täysin huurtumaton energiaikkuna. Remontista aiheutuvat kustannukset tulevat takaisin energian säästämisen kautta. Skaala Alfa FrostFree on liiderijuttu, Tamminen jatkaa. 

img_6561lT6z

Maaliskuussa ikkunanäytös

Skaala Oy:n väki on innostunut yhteistyöstä Juhani Tammisen kanssa. Luvassa on muun muassa avoin asennusnäytös maaliskuussa.
- Aurinkokuningas valitsi Maailman parhaat ikkunat. Se on hieno kiitos Skaalan suuntaan. Juhani Tammisella on tunnetusti pelisilmää myös rakennusasioissa, Skaalan Hannu Hautanen toteaa. 

Ikkunoiden kehitys kohti entistä energiatehokkaampia ratkaisuja on tuonut tullessaan kiusallisen ilmiön: kylminä ja viileinä vuodenaikoina ulkolasin ulkopinta voi sopivissa olosuhteissa huurtua läpinäkymättömäksi jopa päivien ajaksi. Tähän on nyt löydetty ratkaisu.

Skaala Alfa FrostFree -ikkunoilla päästään erittäin matalaan energiankulutukseen.

Skaalan huurtumaton ikkunaratkaisu on pitkän tuotekehityksen tulos. Kehitystyö aloitettiin jo vuonna 2004 ja tuotteita testattiin kenttäkokeissa ja pilottikohteissa useamman vuoden ajan ennen lanseerausta syksyllä 2010. Ratkaisu perustuu ulkolasin ulkopinnan selektiivipinnoittesseen jolla ulkolasin ulkopinnan lämpötila saadaan pysymään ulkoilman kastepistelämpötilan yläpuolella. Pinnoite on säänkestävä eikä kulu käytössä ja ikkunaa voidaan käsitellä ja pestä samalla tavalla kuin tavallista ikkunaa.
- Huurtumaton ratkaisumme on lisännyt merkittävästi matalaenergiaikkunoiden kysyntää ja myyntiä. Toimitimme lanseerauksen jälkeen jo viime vuonna yli 50 000 FrostFree ikkuna ja parvekeovea. Yhdessäkään ei ole esiintynyt huurretta, ja annammekin FrostFree-tuotteillemme huurtumattomuustakuun, Hannu Hautanen valaisee.

Skaala on edelläkävijä myös ympäristöasioissa

Skaalan ajattelumaailmassa ympäristöasiat kuuluvat osana teollisen tuotannon ja siihen liittyvien asioiden toimintaympäristöön. Yritys toteuttaa kattavaa Green Field & Factory -ympäristöohjelmaa, joka liittyy olennaisena osana Maailman paras ikkuna -konseptiin.

Asennusnäytösten ajat:

Media: torstai, 15.3. klo 10 - 15 (muistathan ilmoittaa tulostasi)

Yleisö: lauantai, 17.3. klo 11 - 14


Takaisin uutisiin