Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ajankohtaista

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
11.10.2018
Skaala nimittää uuden toimitusjohtajan

Uusi toimitusjohtaja Skaalalle

Itävaltalainen IFN Holding AG hankki Skaalan lokakuussa 2017. Siitä saakka yhtiössämme on tehty systemaattista kehitysyötä palveluiden, tuotteiden ja prosessien osalta. Osana tätä kehitystyötä Skaala-yhtiöt Suomessa fuusioituvat yhdeksi kokonaisuudeksi, jonka nimeksi tulee Skaala IFN Oy.

- Tämän kuluneen vuoden ajan Skaala on keskittynyt palvelemaan asiakkaitaan uusien laatuvaatimusten mukaisesti. Ne on asetettu korkealle, jotta voimme täyttää asiakkaidemme odotukset, kertoo Christian Klinger, IFN Holding AG:n osaomistaja. Klinger on toiminut Skaalan toimitusjohtajana yrityskaupan jälkeen viime syksystä alkaen.

Skaala saa myös uuden johdon. Jari Punkari on nimitetty uuden yhtiön, Skaala IFN Oy:n, toimitusjohtajaksi 11.10.2018 alkaen. Punkari on toiminut Skaalan myyntiyhtiön (Skaala Oy) toimitusjohtajana 2011-2016 välisen ajan. Christian Klinger ja Johann Habring, IFN-konsernin talousjohtaja, tukevat hallituksen jäseninä yrityksen kehitystyötä jatkossakin.

- Haluan olla mukana tekemässä Skaalasta todellista rakennusalan pioneeria sen keskieurooppalaisilla laatuvaatimuksilla ja asiakaslähtöisyydellä, Jari Punkari kertoo.

Toimitusjohtaja Punkarin mielestä Skaalalla on nyt, osana vahvaa ja innovatiivista IFN:ää, tarvittava sitoutuminen ja resurssit tulla todelliseksi kumppanisi ikkuna- ja ovialan kumppaniksi myös Pohjoismaissa ja Venäjällä.

- Tavoitteenamme on tarjota markkinoiden paras asiakaskokemus, Punkari tarkentaa.

 

 


Takaisin uutisiin