Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ajankohtaista

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
14.11.2018
Skaala yhtiöt fuusioituvat Suomessa

Skaalan fuusioituminen vahvistaa asiakaslähtöisyyttä

Skaala-yhtiöt Suomessa fuusioituvat 30.11.2018 Skaala IFN Oy:ksi.


Miksi?
Fuusioitumalla yhdeksi yhtiöksi voimme tarjota asiakkaillemme, tavarantoimittajillemme ja yhteistyökumppaneillemme selkeämmän palvelumallin. Uudessa nimessämme näkyy IFN osoituksena siitä, että olemme osa eurooppalaista yhtiötä ja entistä vahvempi toimija markkinoilla.


Mikä muuttuu?
Suomessa toimineet Skaala Group Oy (2656258-9), Skaala Production Oy (0414873‐1) ja Skaala Oy (1942873‐6) fuusioituvat yhdeksi yhtiöksi, jonka nimi 1.12.2018 alkaen on Skaala IFN Oy.
Fuusio toteutetaan tytäryhtiöfuusiona, jossa vastaanottavana yhtiönä on emoyhtiö Skaala Group Oy. Uuden Skaala IFN Oy:n y-tunnus on 2656258-9.


Mikä säilyy?
Teitä palvelevat samat tutut Skaala-ammattilaiset. Tuotevalikoimamme ja palvelumme säilyvät ennallaan ja panostamme yhä parempaan laatutasoon sekä toimitustäsmällisyyteen.
Yhdistymällä uudeksi yhtiöksi konkretisoituu se kehitystyö, jota Skaalalla on kuluneen vuoden ajan tehty: selkeämpi ja entistä vahvempi organisaatio ja kilpailukykyisempi tuotevalikoima ja palvelukonsepti. Tavoitteenamme on tarjota markkinoiden parasta kokonaispalvelua asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme.

Jari Punkari
toimitusjohtaja
Skaala IFN Oy

 

Lue tästä tarkemmin tietoa ostolaskuista fuusion yhteydessä


Takaisin uutisiin