Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ajankohtaista

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
18.12.2018
Skaala Pohjoismaiseen yhteistyöhön STARK GROUPin kanssa

Skaala IFN Oy on 12.12.2018 solminut kaksivuotisen yhteistyösopimuksen STARK GROUPin kanssa. Sopimuksessa sovitaan Skaalan ikkunoiden ja ovien jälleenmyynnistä STARK-ketjussa koko Pohjoismaiden alueella.

Skaala IFN Oy:n viennistä vastaava Timo Hella kertoo, että nyt solmittu sopimus leventää Skaalan hartioita Pohjoismaissa ja erityisesti Ruotsin projektimyynnissä.

- STARKin Ruotsin yksikkö, Beijer Byggmaterial, on maan suurin ikkunoiden ja ovien jakelukanava. Sopimuksen myötä Beijerin koko Ruotsin kattava, ammattilaisista koostuva projektimyyntiorganisaatio myy Skaalan tuotteita ympäri Ruotsin. Suur-Tukholman alueella myynti tapahtuu pääasiallisesti Skaalan Ruotsin maayhtiön toimesta.

- Suomessa STARK-ketju on vahva erityisesti rakennusliike- ja ammattiasiakaskunnassa. Olemme iloisia siitä, että yhteistyö STARKin kanssa palautuu. Nyt STARKin kautta voimme palvella entistä paremmin paikallisia rakennusalan ammattilaisia, kuluttaja- ja jälleenmyynnistä Suomessa vastaava Jussi Kairtamo kertoo.

STARK GROUP on suurin rakennusmateriaalien jälleenmyyjä Pohjoismaissa ja siihen kuuluu Suomen STARK-ketjun lisäksi Stark Tanskassa, Beijer Byggmaterial Ruotsissa sekä Neumann Bygg Norjassa.

Lisätietoja:
Timo Hella, timo.hella@skaala.com, p. 040 512 8143
Jussi Kairtamo, jussi.kairtamo@skaala.com, p. 050 312 4047

tehdasmiljöö2018

Skaalan tuotteet valmistetaan Etelä-Pohjanmaalla, Kauhavalla, sijaitsevalla päätehdasalueella.


Takaisin uutisiin