Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ajankohtaista

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
03.05.2012
FrostFree-ikkunan läpimurto Asuntomessuilla

Vuoreksen asuntomessualueella on kymmenen uutta kotia, joihin on asennettu Skaalan erittäin energiatehokkaat ikkunat. Asian tekee merkittäväksi se, että lähes jokainen toimitettu ja paikoilleen asennettu ruutu on Skaalan ainutlaatuinen, huurtumaton FrostFree-ikkuna.
- Energiatehokkaan ikkunan ikävä ja yleinen ominaisuus on sen ulkopinnan huurtuminen. Moni varmasti huomasi viimetalvisen keskustelun uuden Musiikkitalon ikkunapinnoista. Juuri tästä oli kysymys, kertoo Skaalan myyntipäällikkö Pekka Nimell.

Takuulla huurtumaton
Skaala FrostFree sen sijaan pysyy kirkkaana kaikissa olosuhteissa. Jopa niin varmasti, että sille myönnetään huurtumattomuustakuu.
- Ominaisuus on lasissa. Kyseessä ei ole kalvo tai kemikaali. Siksi se ei kulu käytössä, valottaa Nimell.
Tuotetta on testattu ja kehitetty kaikessa hiljaisuudessa useiden vuosien ajan. Toimivuudesta on haluttu olla täysin varmoja. FrostFree on ollut markkinoilla vuodesta 2010 ja se on otettu vastaan erittäin hyvin.
- FrostFree on helppo perustella asiakkaalle, Nimell kiteyttää.

Kaikkiin ikkunapintoihin
FrostFree-ominaisuus on saatavissa Skaalan kaikkiin ikkunamalleihin sekä parveke- ja liukuoviin. Ominaisuus ei vaikuta huonontavasti energiatehokkuuteen. Bonuksena tulee tehokas auringonsuoja, joka säästää kesällä jäähdytyksen tarvetta.
- Huipputuote kaikin puolin. Ja istuu hienosti Skaalan vihreään toimintatapaan, myhäilee Nimell tyytyväisenä.

Markkinoilla ei ole samanlaista tuotetta. Tarjolla on muutama muu huurtumattomana myytävä vaihtoehto, mutta Skaala on ainoa valmistaja, joka myöntää huurtumattomuustakuun.

Passiivikivitalo Skaala
Skaala on mukana asuntomessuilla omalla osastolla, joka rakentuu Passiivikivitalo Skaalan (kohde 17) autokatoksen yhteyteen. Osastolla esitellään Skaalan energiatehokkaat ikkuna- ja oviratkaisut, jonka lisäksi messuvierailijat voivat tutustua Skaalan tuotteisiin kohteen sisällä.

 

Takaisin uutisiin