Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ajankohtaista

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
14.03.2019
Skaala ja Evesa-talot yhteistyöhön

Evesalta koti juuri sellaisena kuin haluat – Skaalan tuotteilla

 

Evesa-talot

Evesa-talot on solminut Skaalan kanssa yhteistyösopimuksen ikkunoiden ja ovien toimittamisesta Evesa-taloihin.

Pirkanmaalainen Evesa-talot on aidosti muuttovalmis talo. Perinteisestä talotehtaasta ei kuitenkaan ole kyse, sillä muuttovalmiin rakentamisen konsepti on Suomessa uusi. Evesalta rakentaja saa valinnoillaan yksilöllisen kodin pohjaratkaisusta käytettyihin materiaaleihin saakka.

Nyt aloitetusta yhteistyöstä Skaalan kanssa Evesa-talojen toimitusjohtaja Teemu Ijäs kertoo, että talopakettiasiakkaalle on tärkeää, että kodin ikkunoissa ja ovissa on tunnistettava brändi. Ja sitä Skaala todellakin on.
- Houkuttelevaksi meille yhteistyön Skaalan kanssa teki koko paketti. Yhdestä osoitteesta saadaan kerralla kaikki: ikkunat, ulko-ovet sekä suosiota koko ajan kasvattavat massiiviset lasiliukuovet.

Talotehdasyksikön päällikkö Antti Hautapakka Skaalalta toteaa, että on hienoa saada Pirkanmaan seudun markkinajohtaja Skaalan talotehdasyksikön asiakaspalettia täydentämään.
- Alku on sujunut hienosti ja ensimmäiset kehitysideatkin on laitettu eteenpäin, jotta yhteistyön tekeminen on tehokkaampaa.

Molemmille yrityksille on tärkeää toiminnan ja tuotteiden ekologisuus ja energiatehokkuus, joten arvopohjaltakin yhteistyön käynnistäminen oli luontevaa.

 


Takaisin uutisiin