Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ajankohtaista

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
  • Etusivu
  • Ajankohtaista
  • Skaala Oy:llä ja Vaasan yliopistolla merkittävää tekniikan alan tutkimusyhteistyötä
10.08.2012
Skaala Oy:llä ja Vaasan yliopistolla merkittävää tekniikan alan tutkimusyhteistyötä

Skaala Oy ja Vaasan Yliopisto ovat sopineet yhteistyöstä Epanet verkoston puitteissa.

Sisällöllisesti ja tavoitteiden osalta hanketta on valmisteltu syyskuusta 2011 lähtien Skaala Oy:n ja Vaasan yliopiston yhteistyönä. Yliopiston puolelta valmistelu on tapahtunut Kauhavalle ja Seinäjoelle sijoitetun sulautettujen järjestelmien Epanet-professuurihankkeen puitteissa. Skaala on yksi professuurin suurimmista rahoittajista

 

Tekes on kesäkuussa 2012 tehnyt myönteisen tukipäätöksen koskien Skaala Oy:n tutkimus- ja tuotekehityshanketta. Tekesin osallistuminen mahdollistaa parhaiden resurssien hyödyntämisen hankkeessa, ja varmistaa samalla riittävän nopean aikataulun. Hanke toteutetaan ajalla 2012-2014 ja sen kokonaislaajuus on yli sata henkilötyökuukautta.

 

Hankkeeseen liittyen Skaala Oy:n ja Vaasan yliopiston välillä on kesäkuussa 2012 solmittu tutkimussopimus, jonka mukaisesti merkittävä osa hankkeen tutkimustyöstä suoritetaan Vaasan yliopiston teknillisessä tiedekunnassa. Käytännössä työ tapahtuu keskeisiltä osin sulautettujen järjestelmien Epanet-professuurihankkeen puitteissa. Yliopiston puolelta päätutkijana toimii Petri Hänninen, joka on toiminut kyseisessä tehtävässä jo hankkeen valmisteluvaiheessa syyskuusta 2011 lähtien.

 

Tämän vuoden keväällä Skaala Oy ja Vaasan Yliopisto julkistivat myös sopimuksen koskien koulutusyhteistyöstä. Sopimus on kolmivuotinen ja koulutus tapahtuu Skaala Akatemian puitteissa.

 

Skaalalla nähdään eritasoinen yhteistyö Vaasan Yliopiston kanssa tärkeänä myös  siitä syystä että Vaasaan sijoittuu merkittävä osa Suomen energiaklusterista. Skaala tunnetaan energiatehokkaiden ikkuna - ja oviratkaisujen toimittajana.

 

 

Lisätietoja:

 

Jyrki Jaskari, kehitysjohtaja, Skaala Oy

puh. 050-576 7781, sähköposti: etunimi.sukunimi @ skaala.com

 

Petri Hänninen, tutkija, Vaasan yliopisto, tietoliikennetekniikka,

puh. 040-595 4259, sähköposti: etunimi.sukunimi @ uwasa.fi

 


Takaisin uutisiin