Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Allergia-hyönteispuite yksinoikeudella Skaalalta

Allergia-hyönteispuite Skaalalta!

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet

Tulossa kesä ja kärpäset!

Unohda allerginen niiskutus ja ötökät sisällä – hanki Skaalan ikkunat allergia-hyönteispuitteilla.


Siite- ja katupölystä kärsiville löytyy nyt helpotusta, sillä Skaalan ikkunoihin saa erityisen tehokkaan allergia-hyönteispuitteen. Se suodattaa 92,8% siitepölystä ja 83,8% ilman pienhiukkasista.

Tehokas suoja

Sisätilojen asianmukainen ilmanvaihto on hyvinvoinnin ja viihtyisyyden kannalta välttämätöntä, mutta liikenne- ja siitepölyn vuoksi tuulettaminen ei aina ole mahdollista. Nyt voit avata ikkunan ja nauttia raittiista ilmasta.
Skaalan uusi allergiahyönteispuite tarjoaa lähes näkymättömän suojan hyönteisiä, siitepölyä ja pienhiukkasia vastaan. Se on valmistettu patentoidusta mikrokuidusta, joka suodattaa tehokkaasti pölyä ja pienhiukkasia ulkoilmasta.

Huomaamaton ja helppokäyttöinen

Ainutlaatuisen materiaalin ansiosta allergia-hyönteispuitteen valon läpäisevyys ja ilmanvaihto-ominaisuudet ovat huippuluokkaa. Materiaali on lisäksi kestävää ja puite on helppo irrottaa talven ajaksi tai puhdistusta varten.

Allergia- hyönteispuite sopii kaikkiin perinteisiin Skaalan MSEA-ikkunoihin. Sen voi asentaa ilman työkaluja karmialumiiniprofiilin sisäpintaan helppokäyttöisten kiinnikkeiden avulla.

 Pelkkä käsi Skaala-logo

*Yksinoikeudella Suomesta

 

Kysy lisää edustajaltamme!