Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Arkisto 1998 - 2009

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
26.04.2007
Skaala ikkunat TV-taloon

Suomen Asuntomessut ja MTV3-kanavalla esitettävä Joka Kodin Asuntomarkkinat toteuttavat yhteisen TV-Talon 2008 Vaasan asuntomessualueelle.

Kyseessä on vuorovaikutteinen ja monikanavainen viestintäformaatti, jossa kuluttajat päättävät rakennettavan omakotitalon ominaisuuksista ja materiaalivalinnoista.

TV-Talon rakentumista seurataan sekä TV:ssä että internetissä. Kuluttajat suunnittelevat talon äänestämällä näillä sivuilla eri vaihtoehdoista. Kuluttajien valintojen mukainen talo valmistuu yleisön nähtäväksi kesän 2008 asuntomessuille.

24.4 alkaen TV-Talon äänestyksessä ovat ikkunat. Kaikki äänestyksen ikkunavaihtoehdot ovat Skaalan tuotteita. Äänestyksessä Skaalan ikkunoista ovat mukana seuraavat vaihtoehdot:

ALFA-IKKUNA:

Alfa-ikkunan etuja ovat erinomainen lämmöneristävyys ja pieni aurinkoenergian kokonaisläpäisy. Erinomaisen lämmöneristävyyden ansiosta sisätiloissa ei tunnu vedon tunnetta eikä kylmän hohkaa. Aurinkoenergian tehokkaan suodatuksen avulla huonetilojen jäähdytystarvetta vähenee kesällä. Alfa-ikkunaa käytetään etenkin matalaenergiarakentamisessa. Ikkunoiden energialuokituksessa Alfa-ikkuna kuuluu parhaaseen A-luokkaan.
BEETA-IKKUNA:

Beeta-ikkunan uusi lasitustekniikka parantaa lämmöneristävyyttä. Hyvän lämmöneristävyyden ansiosta sisätiloissa ei tunnu vedon tunnetta eikä kylmän hohkaa. Ikkunoiden energialuokituksessa Beeta-ikkuna kuuluu B-luokkaan.

GAMMA-IKKUNA:

Gamma-ikkuna on yleisimmin käytetty ikkunavaihtoehto nykyrakentamisessa. Ikkunoiden energialuokituksessa Gamma-ikkuna kuuluu C-luokkaan, joka täyttää nykyiset rakentamismääräykset.

Käy tutustumassa TV-Taloon osoitteessa www.tvtalo.fi


Takaisin uutisiin