Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Arkisto 1998 - 2009

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet
04.07.2008
Skaala vahvasti mukana Vaasan asuntomessuilla

Jokakesäinen asuntomessutapahtuma järjestetään tänä vuonna Suomen aurinkoisimmassa kaupungissa Vaasassa. Skaala on mukana messuilla vahvalla panostuksella. Yli puolet asuntomessujen pientalokohteista on varustettu Skaalan energiatehokkailla ikkunaratkaisuilla. Myös Skaalan ovimallisto on saavuttanut suuren suosion asuntomessukohteissa.

Näyttävimmin Skaala on esillä asuntomessujen Starkki-kylässä, joka on kuuden Jämerä-kivitalon osakeyhtiömuotoinen kokonaisuus. Skaala on toimittanut jokaiseen kuuteen taloon erittäin energiatehokkaat Alfa- ja Beeta-luokan ikkunat sekä vastannut kaikista ovitoimituksista. Yksi Starkki-kylän asunto on nimeltään Skaala-talo, jossa voi tutustua Skaalan tuotteisiin, energiaratkaisuihin sekä ikkuna- ja ovimallistokokonaisuuksiin. Skaala-talossa voi kokea Skaalan selkeän edelläkävijyyden energiatehokkaissa ratkaisuissa ja tutustua ainutlaatuiseen mallistoajatteluun.

Skaalan henkilökuntaa on paikalla koko messujen ajan sisällä Skaala-talossa sekä talon ulkopuolelle rakennetun esittelyosaston alueella. Esittelyosastossa voit tutustua Skaalan mallituotteisiin sekä saada tietoa markkinoiden energiatehokkaimmista ikkunoista ja alan moderneimmasta ovimallistosta. Skaala-talo on kohde nro 37.

Skaalan ikkunoita ja ovia on seuraavissa messukohteissa:

14 TV-Talo
17 Oravanmarja
21 Talo Yari
22 Lapponia Majakka
23 Jämerä-kivitalo Funktio
28 Talo Siena
34 As. Oy Suviranta (Starkki-kylä, Modus-talo)
35 As. Oy Suviranta (Starkki-kylä, Starkki-talo)
36 As. Oy Suviranta (Starkki-kylä, Parma-talo)
37 As. Oy Suviranta (Starkki-kylä, Skaala-talo)
38 As. Oy Suviranta (Starkki-kylä, Jämerä-talo)
39 As. Oy Suviranta (Starkki-kylä, Berker-talo)


Takaisin uutisiin