Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ikkunoiden energiainfo

Skaalan ikkunoilla säästät rahaa

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet

Paras ratkaisu energiansäästöön

Skaala Alfa FrostFree logo ja E30-ikkuna

Skaala Alfa FrostFree on markkinoiden ensimmäinen huurtumaton energiaikkuna. Ikkuna on kehitetty Skaala Alfa TM-testivoittajaikkunan pohjalta (TM Rakennusmaailma 1/2009). Vastaavaa tuotetta ei maailmalta löydy.

Skaala Alfa FrostFree -ikkunalla päästään markkinoiden matalimpaan energiankulutukseen. Saneeraaja voi saavuttaa Skaala Alfa FrostFree-ikkunalla jopa lähes 10-kertaisen energiansäästön verrattuna vanhoihin ikkunoihinsa. Uudisrakentajan ei kannata tyytyä rakentamisen energiatehokkuusmääräyksiin, koska Skaalan tuotteilla päästään reilusti alle normitason.


70% säästöä verrattuna vähimmäisvaatimukseen

a++

Rakentamisen energiatehokkuusmääräykset vaativat, että ikkunan lämmöneristävyys- eli U-arvo tulee olla 1.0 W/m²K tai alle, kun kyseessä on uudisrakentaminen. Määräykset täyttävään normitasoon päästään nykyään lähes kaikkien valmistajien ikkunamalleilla. Skaalan ikkunoilla voidaan määräysten minimitaso kuitenkin alittaa reilusti, jolloin päästään vielä paljon parempaan energiatehokkuuteen.


Kotimaista laatua arkkitehtuurin ehdoilla

maailman-paras-ikkuna-3
Ikkunat ovat kotimaista mittatilaustyötä. Skaala palvelee ja auttaa valitsemaan juuri taloon sopivat ikkunamallit. Lisäksi autamme valitsemaan käytännölliset mitoitukset, kätisyydet sekä tyylikkäät ristikot ja jakopuitteet. Skaalan palveluun kuuluu myös juuri taloosi sopivien lasitusratkaisujen suositteleminen. Tyylikkäät kuultosävyt viimeistelevät oksattomat laatupuupinnat. Maalattuja sävyvaihtoehtoja voit valita vakiosävyjen lisäksi myös sävykartasta.