Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Paras ratkaisu energiansäästöön

Skaalan ikkunoilla reilusti alle minimivaatimusten

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet

energiatehokkuusvaatimukset kasvavat

Uudisrakentamisessa U-arvovaatimus 1,0
Ikkunoiden lämmöneristyskykyä on yleensä kuvattu lämmönläpäisykertoimella, U-arvolla. Uudisrakentamisessa ikkunoiden U-arvovaatimus on 1,0. Mitä pienempi U-arvo, sitä parempi lämmöneristyskyky.


Korjausrakentamisen U-arvovaatimus 0,8
Saneerauskohteissa ikkunoiden U-arvovaatimus on vuodesta 2013 alkaen ollut 0,8. Tämä U-arvo on edellytys korjausavustusten myöntämiselle.

Skaala Alfa FrostFree -ikkunan U-arvo vain 0,58
Sekä uudis- että saneerauskohteisiin kannattaa valita Skaalan kotimaiset energiaikkunat sekä Skaala Alfa-tuoteperheeseen kuuluvat ovet. Huurtumattoman Skaala Alfa-ikkunan U-arvo on parhaimmillaan vain 0,58. Nykyisin ikkunoiden energiatehokkuus ilmoitetaan E-arvona.

Ikkunoiden energiansäästö 12 vuodessa
LATAA TÄSTÄ ENERGIANSÄÄSTÖKAAVIO (pdf)

Säästöä jopa 10.000 euroa 12 vuodessa.

U-arvo 0,58 tarkoittaa E-arvona lukemaa 30. E-arvo kertoo ikkunan vuotuisen kulutuksen kilowattituntunteina yhdellä neliömetrillä. Koska ikkunoiden ensisijainen tehtävä on säästää asukkaalle rahaa, Skaalan palkittu ja edistyksellinen tuotekehitys on keskittynyt mahdollisimman energiatehokkaiden ikkunoiden suunnitteluun.

Kun investoit energiaa säästäviin ikkunoihin, muista myös energianhinnan muutos seuraavien vuosien aikana. Mitä taloudellisemmat ikkunat valitset nyt, sitä enemmän säästät puhdasta rahaa seuraavien vuosien aikana. Huurtumaton Skaala Alfa FrostFree -ikkuna on paras ratkaisu energiansäästöön.