Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Julkisten tilojen ovet

Laadukkaat ja kestävät mittatilausovet julkisiin tiloihin

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet

Skaala valmistaa, toimittaa ja asentaa erilaisia ovimalleja lukuisiin julkisiin kohteisiin, joita ovat mm. asunto-osakeyhtiöt, virastorakennukset, sairaalat, koulut, päiväkodit, liikehuoneistot ja muut vastaavat kiinteistöt. Kaikki ovet valmistetaan mittatilauksena asiakkaalle sopivaan kokoon ja haluttuun värisävyyn. Ovet on saatavissa myös puuviilupintaisina. Vahvat rakenteet takaavat oven toimivuuden pitkälle tulevaisuuteen. Lue lisää ja tutustu tarkemmin mallistokohtaisiin ratkaisuihin ja vaihtoehtoihin alla olevan jaottelun mukaisesti.

 

Luokitellut ovet (dB- ja palo-ovet)

Luokiteltuja ovia käytetään kestävyyttä vaativissa kohteissa, joissa ääniluokkavaatimus 25dB, 30dB tai 35dB ja/tai paloluokkavaatimus EI15 tai EI30. Luokiteltuja ovia käytetään mm. päiväkodeissa, kouluissa, sairaaloissa ja toimistorakennuksissa.

Ovet valmistetaan mittatilauksesta haluttuun sävyyn.

Tutustu tästä Skaala dB- ja palo-ovimalleihin

 

Luokittelemattomat ovet

Luokittelemattomia ovia käytetään kestävyyttä vaativissa kohteissa, joissa ei ole ääni- tai paloluokkavaatimusta. Näiden iskuja kestävien ovien käyttökohteita ovat mm. päiväkodit, koulut, sairaalat ja toimistorakennukset.

Ovet valmistetaan mittatilauksesta haluttuun sävyyn.

Tutustu tästä Skaala luokittelemattomiin ovimalleihin

 

Kerrostaso-ovet 

Kerrostaso-ovet ovat kerrostaloasuntojen "ulko-ovia", eli niitä käytetään kerrostaloissa porraskäytävästä asuntoon vievinä ovina. Kerrostaso-ovia käytetään kohteissa, joissa ääniluokkavaatimus on 30dB tai 35dB, ja paloluokkavaatimus EI15 tai EI30.

Ovet valmistetaan mittatilauksesta haluttuun sävyyn.

Tutustu tästä Skaala kerrostaso-oviin

 

Katso tästä muut esitteet.