Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Metallirakenteiset ikkunat ja ovet

Laadukkaat metallirakenteisten ikkunoiden ja ovien kokonaisratkaisut

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet

Metallirakenteiset ikkunat ja ovet sopivat erityisesti julkisten tilojen, kuten erilaisten liike- ja tuotantotilojen rakentamiseen. Metallirakenteisiin tuotteisiimme kuuluvat alumiiniovet ja -ikkunat, teräsovet ja -ikkunat, palo-ovet sekä julkisivut. Tuotteidemme räätälöintimahdollisuus ja yhteensopivuus takaavat, että pystymme toimittamaan jokaiselle asiakkaalle yksilölliset metallirakenteisten ovien ja ikkunoiden kokonaisratkaisut.

 

Alumiini-ikkunat ja -ovet

Alumiinirakenteiset ikkunat, ovet ja julkisivut soveltuvat mm. kerrostalojen, sairaaloiden, päiväkotien, toimistojen tai muiden julkisten tilojen rakentamiseen. 

Tutustu tästä Skaalan alumiini-ikkunoihin ja -oviin

 

Teräsikkunat ja -ovet

Teräsrakenteiset ikkunat, ovet ja julkisivut soveltuvat mm. koulujen, päiväkotien ja tehdashallien sisäänkäynteihin sekä muihin julkisiin tiloihin sekä ulko- että sisäoviksi ja -ikkunoiksi.

Tutustu tästä Skaalan teräsikkunoihin ja -oviin

 

Palo-ovet ja paloikkunat

Palo-ovet soveltuvat mm. palvelutalojen, sairaaloiden ja muiden julkisten tilojen ulko- ja sisäoviksi. Palo-ovissamme käytetään erikoisprofiileja, joissa on täytteenä paloa hidastava materiaali.

Tutustu tästä Skaalan palo-oviin

 

Julkisivut

Metallirakenteiset julkisivut soveltuvat erityisesti julkisten tilojen, kuten erilaisten liike- ja tuotantotilojen rakentamiseen. Metallirakenteiset julkisivut voidaan yhdistää sekä metallirakenteisiin ikkunoihin että oviin, ja ne ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeiden mukaan.

Tutustu tästä Skaalan julkisivuihin