Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Parvekeovet

Lisää neliöitä ja valoa kotiisi

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet

Skaalan parvekeovi on kätevä, kestävä ja energiatehokas

terassiovi lowres_IMG_7633

Parvekeovella luodaan kulkuyhteys terassille, pihamaalle tai parvekkeelle. Parvekeovella teet kodistasi valoisamman ja kätevämmän. Terassineliöt tai parveke on helppo ottaa hyötykäyttöön, kun kulku ulos käy sujuvasti suoraan olohuoneesta tai keittiöstä.

Parvekeoven lasiaukon koko valmistetaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Lasiaukon alareuna voidaan esimerkiksi mitoittaa vieressä sijaitsevien ikkunoiden mukaisesti samalle tasolle. Toisaalta parvekeovi voi olla myös kokolasinen. Skaalan parvekeovet ovat erittäin energiatehokkaita, eikä isokaan lasiaukko tuo kylmän hohkaa sisälle.

Skaala valmistaa parvekeovia HDF- ja alumiinipintaisina. Ovet jaetaan kolmeen eri luokkaan suoritusarvojen, rakenteen ja valmistuksessa käytettävien materiaalien mukaan. Oli valintasi mikä tahansa, on Skaalan parvekeovi kestävä ja erittäin energiatehokas ratkaisu, jonka viimeistelty ulkonäkö antaa kotisi ulkopinnalle huolitellun ilmeen.

Lue lisää Skaalan parvekeovista »

 

Skaalan lasiliukuovella saat avaruutta ja tilan tuntua

skaala maisemaovi hebe 1

Lasiliukuovi luo lähes täydellisen vaivattoman yhteyden esimerkiksi terassille tai takapihalle. Lasinen liukuovi antaa kodin sisä- ja ulkotilojen käytölle runsaasti mahdollisuuksia ja luo niistä toimivan kokonaisuuden. Kevyesti liikkuva, helppokäyttöinen liukuovi tuo käytännöllistä avaruutta ja tilan tuntua. Lasiliukuoven avulla voidaan myös lisätä sisätiloihin tulevaa luonnonvaloa monikäyttöisesti. Ovi avaa uusia ja mielenkiintoisia mahdollisuuksia kotien ja vapaa-ajan asuntojen suunnittelussa.

Lue lisää Skaalan lasiliukuovista »

 

Lue lisää:

Katso esitteet