Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Sisustusovet

Sisäovet ja väliovet mieltymystesi mukaan laajasta valikoimasta

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet

Skaala Skandia -sisustusovet

Skaala SO 111 S sisustusovi

Modernit Skaala Skandia -sisustusovet edustavat pohjoista selkeälinjaisuutta. Ovet valmistetaan mittatilauksesta sopivaan kokoon ja asiakkaan toivomaan sävyyn. Ovet ovat saatavana myös puupintaisina. Ikkuna-aukot, uritukset sekä listoitukset ovat ajattomia. Ovien vahva ja ääntä eristävä rakenne lisää asumisviihtyisyyttä sekä jälleenmyyntiarvoa. Useimmat Skaalan ovimalleista on suunnitellut muotoilija Panu Turunen.

Ovet valmistetaan mittatilauksesta haluttuun sävyyn.

Tutustu tästä Skaala Skandia -ovimalleihin

Skaala Tradia -sisustusovet

Skaala SO 203 T sisustusovi

Perinteikkäät Skaala Tradia -sisustusovet edustavat koristeellista tyyliä. Ovet valmistetaan mittatilauksesta sopivaan kokoon ja asiakkaan toivomaan sävyyn. Ovet ovat saatavana myös puupintaisina. Ovien vahva ja ääntä eristävä rakenne lisää asumisviihtyisyyttä sekä jälleenmyyntiarvoa. Useimmat Skaalan ovimalleista on suunnitellut muotoilija Panu Turunen.

Ovet valmistetaan mittatilauksesta haluttuun sävyyn.

Tutustu tästä Skaala Tradia -ovimalleihin

Skaala Familia -sisustusovet

Skaala SO 305 F sisustusovi

Klassiset Skaala Familia -sisustusovet edustavat perinteistä tyyliä. Ovet valmistetaan mittatilauksesta sopivaan kokoon ja asiakkaan toivomaan sävyyn. Ovien vahva ja ääntä eristävä rakenne lisää asumisviihtyisyyttä sekä jälleenmyyntiarvoa. Useimmat Skaalan ovimalleista on suunnitellut muotoilija Panu Turunen.

Ovet valmistetaan mittatilauksesta haluttuun sävyyn.

Tutustu tästä Skaala Familia -ovimalleihin

 

Lue lisää:

Katso esitteet