Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ikkunat ja ovet joustavalla Skaala-rahoituksella!

Uudet ikkunat ja ovet ovat vuosikymmenien päähän ulottuva investointi. Haluamme varmistaa, että sinulla on mahdollisuus toteuttaa juuri sinun tarpeisiisi sopiva hankinta. Skaala Joustorahoitus on nimensä mukaiseti joustava tapa toteuttaa unelmasi ja maksaa hankintasi sinulle sopivissa erissä.

 

Skaala joustorahoitus

Rahoituksen hakeminen on helppoa. Edustajamme tekee kanssasi rahoitushakemuksen ja päätöksen myönnetystä rahoituksesta saat heti.

Valitse tilanteeseesi sopiva rahoituspaketti

Kymmenen kuukauden koroton tasaerissä

Maksat hankintasi Skaala Joustorahoituksella 10 kuukauden aikana tasaerissä ilman korkoa.

Puoli vuotta ilman korkoa

Lyhennät Skaala Joustorahoitustasi 6 kuukauden ajan ilman korkoa (tasaerillä tai sopimuksen mukaan). Puolen vuoden korottoman jakson jälkeiseen luottoajanosuuteen lisätään em. korko.

Kaksi vuotta ilman korkoa

Avausmaksun (150 euroa) jälkeen lyhennät Skaala Joustorahoitustasi 24 kuukauden ajan ilman korkoa (tasaerillä tai sopimuksen mukaan). Kahden vuoden korottoman jakson jälkeiseen luottoajanosuuteen lisätään em. korko.

 

Skaala joustorahoituksen kulut
• Tilinhoitomaksu 7 euroa/kk
• Korko 3 kk euribor + 6 %
• Mahdollinen 50 euron avausmaksu

Todellinen vuosikorko laskettuna 5 000 euron käytössä olevalle Joustorahoitukselle on 11,1 %. Laskennassa on käytetty 3 kk:n euribor-korkoa (01/2017) ja siinä on huomioitu kuukausittainen tilinhoitomaksu sekä mahdollinen 50 euron avausmaksu. Luoton korko on 3 kuukauden euriborkorko + 6 %. Kuukausittainen tilinhoitomaksu on 7 euroa ja pienin kuukausierä on 17 euroa. Luottoraja on 1 700 - 25 000 euroa. Joustorahoitus on voimassa toistaiseksi. Luotonantaja on Nordea Rahoitus Suomi Oy.

Kysy lisää omalta edustajaltasi!

 

TUTTU JA TURVALLINEN

Rahoitus jopa 25.000 €

Rahoituspäätös nopeasti

Ei vaadi uutta luottokorttia

Ei vuosimaksuja

Joustavat takaisinmaksuajat, jopa 7 vuotta

Korkona edullinen 3kk Euribor + 6%

Tilinhoitomaksu vain 7 €/kk

Ei vaadi käsirahaa, takaajia tai vakuuksia

Pankkisuhteesta riippumaton