Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Tee oma ekotekosi ilmaston hyväksi

Vaihda energiatehokkaat Skaala ikkunat ja ovet!

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet

Ikkunoiden ja ovien tiiviys on merkittävimpiä rakennuksen lämpöenergian kulutukseen vaikuttavia asioita. Vaihtamalla energiatehokkaat Skaala-ikkunat, voit säästää ikkunoiden energiankulutuksessa jopa 85% (* ks. alla).

Tämä tarkoittaa pienempää energiankulutusta ja sitä myötä pienempiä lämmityskuluja. Säästät sekä rahaa että luontoa!

Elinkaarensa päässä olevien ikkunoiden kautta tapahtuva energianhukka on rakennuksen ulkovaipan osalta ylivoimaisesti suurin. Kiinteistöjen systemaattisen energiatehokkuuden parantamisella, esimerkiksi vaihtamalla vanhat ikkunat uusiin, olisi pitkällä aikavälillä ilmastolle suurempi vaikutus kuin Suomen autokannan sähköistämisellä.

Tee oma ekoteko jo tänään!

Katso tästä tarkemmat yhteystietomme ja sovi tapaaminen heti.

* 1960- ja 1970-luvun rakennuksissa yleisesti käytetyn kaksilasisen ikkunan energiankulutus on noin 270 kWh/m2/a. Energiatehokkaimmassa Skaalan nelilasisissa Alfa ikkunassa vastaava luku on vain noin 30 kWh/m2/a.

SKaala Alfa säästää energiaa

 

”Jokainen voi omilla ratkaisuillaan vaikuttaa energian säästämiseen ja sitä kautta ilmaston muutoksen hillitsemiseen. Ilmastonmuutoksen hillinnän lisäksi energiaa on tärkeää säästää myös esimerkiksi energian saatavuuden turvaamiseksi, tuontienergia tarpeen vähentämiseksi, energiakustannusten alentamiseksi ja muiden ympäristö- ja luonnonsuojelutavoitteiden vuoksi. Energiaa säästämällä voit saada myös selvää rahallista säästöä.” Ks. lisää energiavirasto.

 

#ekoteko # ilmastoraportti

 

kotitalousvähennys