Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Terassi- ja parvekelasitukset sekä kaiteet

Lisää kodin neliöitä helposti ja kustannustehokkaasti

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet

Skaala on erikoistunut myös parveke- ja julkisivurakentamiseen toteuttamalla laadukkaat terassi- ja parvekelasitukset sekä parvekekaiteet. Elinkaareltaan pitkäikäisten ja kestävien tuotteiden laatu perustuu innovatiiviseen suunnitteluun ja rakenteisiin.

Materiaaleiksi olemme valinneet vain kestävimmät ja Suomen ilmasto-olosuhteisiin parhaiten soveltuvat raaka-aineet: alumiini ja lasi. Tuotteemme on kehitetty käytettäväksi sekä uudis- että saneerausrakentamisessa.

Henkilökunnallamme on vankka kokemus parveke- ja julkisivurakentamisesta sekä alan eri tuotteista ja toimijoista. Yhteistyökumppanimme ja materiaalitoimittajamme ovat alansa johtavia yrityksiä Suomessa.

Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kiinteistöyhtiöt sekä isännöitsijätoimistojen edustamat asunto-osakeyhtiöt. Yksittäisiä kuluttaja-asiakkaita parvekelasitusasioissa palvelevat rautakaupat.

Kiinteä yhteistyö arkkitehtien, rakennesuunnittelijoiden tutkimuslaitosten ja eri viranomaisten kanssa takaa laadukkaan ja kestävän lopputuloksen. Tarvittaessa toteutamme myös kohteen arkkitehti- ja rakennesuunnittelun.