Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ulko-ovet

Ulko-ovi viimeistelee kotisi julkisivun

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet

Skaala Skandia -ulko-ovet

Skaala UO 104 S ulko-ovi  Design Panu Turunen

Skaala Skandia -malliston energiatehokkaat ulko-ovet ovat suunniteltu selkeään, skandinaaviseen arkkitehtuuriin. Harkitut mittasuhteet ja yksityiskohdat viimeistelevät talon julkisivut tyylikkäästi. Mallistosta löytyvät myös arkkitehtuuriin sopivat parvekeovet ja varaston ovet. Useimmat Skaalan moderneista ovimalleista on suunnitellut muotoilija Panu Turunen.

Ovet valmistetaan mittatilaustyöna ja voidaan maalata haluamaasi sävyyn.

>> Tutustu tästä Skaala Skandia -ovimalleihin

Skaala Tradia -ulko-ovet

Skaala UO 206 T ulko-ovi

Skaala Tradia -malliston energiatehokkaat ulko-ovet ovat suunniteltu perinteikääseen arkkitehtuuriin, jonka tunnusomaisena piirteenä ovat näyttävät yksityiskohdat. Ovien ristikoinnit, listoitukset, uritukset ja monipuoliset kuviolasivaihtoehdot auttavat luomaan tyylikkään pääsisäänkäynnin. Mallistosta löytyvät myös arkkitehtuuriin sopivat parvekeovet ja varaston ovet. Useimmat Skaalan perinteisistä ovimalleista on suunnitellut muotoilija Panu Turunen.

Ovet valmistetaan mittatilaustyöna ja voidaan maalata haluamaasi sävyyn.

>> Tutustu tästä Skaala Tradia -ovimalleihin

Skaala Familia -ulko-ovet

UO 303 F urakuvioitu

Skaala Familia -malliston kustannustehokkaat ulko-ovet ovat suunniteltu perinteiseen arkkitehtuuriin. Ovien uritukset, NC-koneistetut kasettikehykset sekä monipuoliset kuviolasivaihtoehdot auttavat luomaan ajattoman tyylikkään pääsisäänkäynnin. Mallistosta löytyvät myös arkkitehtuuriin sopivat parvekeovet ja varaston ovet.

Ovet valmistetaan mittatilaustyöna ja voidaan maalata haluamaasi sävyyn.

>> Tutustu tästä Skaala Familia -ovimalleihin

 

Lue lisää:

Katso esitteet.