Skaala ikkunat ja ovet
  • suomeksi
  • på svenska
  • in english
  • russia

Ikkunoiden varustelu

Viimeistele ikkunoidesi käyttömukavuus ja ulkonäkö runsailla vaihtoehdoilla

Skaala Oy - Ikkunat ja Ovet

Uusi ikkuna kannattaa viimeistellä huolella

Runsas valikoimamme takaa sen, että energiatehokkuuden lisäksi ikkunasi toimii tarkoitustaan vastaavasti ja näyttää tyyliisi sopivalta.

 

dsc_0145VTrD

Aukipitolaite

 

Aukipitolaite

Tuuletusikkunan aukipitolaite mahdollistaa sisä- ja ulkopuitteen avautumisen samanaikaisesti. Aukipitolaitteessa on porrastettu rajoitin, jolla ikkunan avautuvuus voidaan säätää halutuksi. Rajoitin on lapsiturvallisuutta varten. Samalla se ehkäisee tuuletusikkunan vapaata liikkumista mahdollisen vedon ja tuulenpaineen vaihteluissa.

hyonteispuite

 

Hyönteispuite

Puualumiini-ikkunan hyönteispuite on helppo asentaa ja poistaa talvikaudeksi sisäpuolelta. Kapean profiilin ansiosta hyttyspuite on lähes huomaamaton eikä se estä koristeristikkojen ja raitisilmaventtiilien käyttöä samassa ikkunassa. Skaalan puuikkunassa hyönteispuite asennetaan karmin ulkopintaan. Hyönteispuitteen verkko on sävyltään musta.

integroitu sälekaihdin

 

Sälekaihtimet

Sälekaihtimet voidaan asentaa valmistuksen yhteydessä tehdasasennuksena. Saatavissa myös kuvan mukaiset integroidut säätimet. Värisävyt tilauksen mukaan.

 

ristikot

 

Ristikot

Säänkestävät, yhteensopivat Skaala-alumiiniristikot asennetaan pesua varten irrotettavina koristeristikoina. Ristikot on suunniteltu samoihin profiileihin kuin ympäröivä puiteprofiili. Irrotettava ristikko toimii kätevästi pikakiinnikkeillä silloin, kun haluat ne pois esimerkiksi pesun ajaksi. Saatavana on myös puinen koristeristikointi. Ruudutusmalleja on lähes rajattomasti.

20081211_344_ralwHPk

Värisävyt

Ikkunoiden värisävyt voidaan toteuttaa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Ulkopuite voidaan myös valmistaa kaksivärisenä, jolloin ulkopuitteen sisäpinta noudattaa samaa sävyä kuin ikkunan sisäpinnat. Kuultoväreillä voidaan säilyttää puun luonnollinen ulkonäkö haluamassasi sävyssä.

 

Korvausilmaventtiili

Korvausilmaventtiili on ikkunakarmiin tai tilkerakoon asennettava venttiili, joka soveltuu sekä uudis- että korjausrakentamiseen. Venttiilin avulla korvausilma tuodaan hallitusti sisään niin painovoimaisessa kuin koneellisessa ilmanvaihdossa ja näin varmistetaan riittävä raitisilman saaminen sisätiloihin. Skaala-ikkunoihin on saatavilla eri mallisia ja sävyisiä korvausilmaventtiileitä. Huom! Alfa cLean -ilmanvaihtoikkunassa ei käytetä korvausilmaventtiiliä.

 

 

BIOBE THERMO PLUS